Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Antrasit ışığı yumuşatırken aynı zamanda odanın genel estetiğine çağcıl ve yanıltıcı bir katkı katkısızlar. Bu renk tonu özellikle ortamlarda odak noktası oluşturarak mekana görsel çekicilik kazanmıştırrabilir.

Siz de nesil dekorasyonunda antrasit rengine ve bu rengin ihtişamlı asaletine zemin döndürmek isterseniz bazı özel renk seçimleri ile dekorasyonda tefavüt yaratabilirsiniz. Antrasit rengi ile uyumlu renkler hem nötr renge zihayatlık katarken hem bile yerın aydınlanmasını sağlamlayarak hararetli renk tasarrufı kabil kıldığından ötürü bu eşsiz rengi her yerde çalıştırmak kolaylaşıyor. 

Antrasit renkli avizeler yahut aplikler aşiyan ciğeri tenvirat sistemine ince bir dokunuş ekler. Bu janr armatürler antrasit rengin yoğun ve zengin tonlarıyla odanın atmosferini şekillendirir. Hafif ışığı dağıtarak mekanı sıcak ve davetkar bir hale getirir.

Sonuç olarak, bej, renklerin ustalıkla karıştırılmasıyla elde edilen ve antrasit kabil öteki renklerle uyumlu bir renktir.

Antrasit yeşil rengi evinizde kullanabileceğiniz güzel renklerden birisi. Fakat kasvetli bir platform yaratmamak bâtınin çok uyanıklık etmeniz gereken renklerden de birisidir. Dekorasyondaki renk uyumuna antrasit yeşil duvar rengi boyası kullanacaksanız çok ilgi etmeniz gerekmektedir.

Ahşap aş masası çevresinde antrasit markiz ve sandalyeler kullanarak alanda şık ve çalışmalevsel bir zaviye oluşturmayı deneyebilirsiniz.

Ceviz, meşe, çam kadar bedduaşap renkler antrasitle bir arada her alanda kullanılabilir. Balkon dekorasyonunda ya da genç odası dekorasyonunda bedduaşap tonlarını antrasitle sprey boya uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Tekstilde antrasit varsa, mobilyanın iskeletinin ilenmeşap malzemeli olmasına nazarıitibar edebilirsiniz.

Antrasit nötr bir renk olduğu dâhilin sağlam çok âdem tarafından ifadesiz ve enerjisiz renkler arasında bileğerlendirilir. Hâlbuki dekorasyonda antrasit renginin tasarrufı bir ifadeyi yansıtma biçimi olarak kazançlanmalıdır. Boş gri tonları ile kıyaslandığı dem çok daha yürekli, siyahtan henüz azca acıklı ve kapalı ve öbür nötr renklerden elan modern olan antrasit bu özellikleri ile dekorasyonda epey popüler olmayı kafaardı. Antrasit rengi yağız, gri ve parafinın karışımıdır. Printda elde yapılmak istenildiği ahit RGB renkleri eşit değerler ile kullanılır. Bu nedenle  ağız ağıza nötr bir renk olan antrasit öbür bütün griler tonlarından farklıdır.

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın elan amelî aydınlatılmasını esenlar. Sarı renk tonu ailesinden yalınlık duvar rengi boyasıdır. Diğer möble ve eşyaların rengi ile kolayca entegrasyon sağlar. Kapı ve temek renkleri ile oldukçu uyumludur.

Muvaffakiyetlı bir gri tonu olan kül grisi bilge rengiyle kullanıldığı ortamda ipleri eline tuzakıyor. Özellikle mat bünyeda yeğleme edilmesi önerilen tonu neredeyse her renk ile eşleştirebilirsiniz.

Antrasit antrasit gri boya ile uyumlu renkler listesini hordaki renk alternatifleri ile çoğaltabilmek ve dürüstıllarda canlandırmak midein görselleri incelemenizi öneriyorum. Antrasit mutfak dolabı için bili gidermek muhtevain irtibatya tıklayın!

Antrasit kesif ve derin gri tonlarına iye olup ekseriya mat ve opak bir görünüme sahiptir. Tabiatın yürekindeki antrasit antrasit gri boya minerallerinden ilham alınarak vüruttirilen bu renk tonu modern düşüncemlarda sıklıkla tercih edilir.

Dundaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile gayrı tarafta canlı ve daha derin tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Sadelik ve şıklık arasındaki abra nesil dekorasyonunda harmonik bir atmosfer oluşturmanın anahtarıdır. Şık ve ince dekorasyon mekanlara güzel duyusal bir çekicilik katarken aynı zamanda yalnız ve minimalist bir yaklaşımı da sineermelidir.

Report this wiki page